Hoe werkt het?
Beeldfanaat Numblees LR 03594
Onze succesformule

Wij helpen ondernemers door hen te ontlasten van de financiële kant die het ondernemerschap met zich meebrengt. Daarom verzorgen wij de boekhouding, de jaarcijfers, de fiscale aangiftes en de salarisadministratie. We zorgen voor goed inzicht in de cijfers doordat deze dagelijks worden geüpdatet en helpen jou vervolgens om deze cijfers te interpreteren. Samen kijken we naar mogelijkheden om het bedrijf efficiënter te laten draaien en meer waarde te creëren. En dát is onze toegevoegde waarde.

‘numblees is hét gespecialiseerde accountantskantoor voor het MKB.’
Hulp bij het ondernemen

Winst kunnen we niet garanderen, goed ondernemerschap wél! Onze succesgarantie gaat verder dan je administratie: het betekent een complete, efficiënte bedrijfsvoering. Hoe we dat doen? Dat leggen we je graag uit!

numblees-mobile
Klantteams & dagstart

Wij werken in klantteams en dat zorgt voor een klant-georiënteerde werkwijze. Daarmee stappen we af van de traditionele werkwijze per functie en afdeling. Dit betekent dat jij als klant één aanspreekpunt hebt, wat je vraag ook is.

Elke ochtend komen we met het team samen om de tactiek door te spreken en werkzaamheden op elkaar af te stemmen. Op deze manier zijn we altijd up-to-date en kunnen we zaken snel en efficiënt afhandelen. Ons doel is concreet: elke dag beter worden!

Sparringpartner voor ondernemers

Wij zijn het eerste bedrijf dat succesgarantie afgeeft. Persoonlijke benadering is één van de pijlers onder die garantie. Dankzij het real time inzicht kunnen wij altijd gespecialiseerd advies geven. Door je te ondersteunen bij het optimaliseren van je processen, helpen we je bij het behalen van je doelen.

numblees houdt van automatisering

Eenvoudiger kan het niet. Door je administratie uit te besteden aan numblees® , ben je altijd up-to-date en hierdoor heb je altijd een real time jaarrekening. Wij kijken altijd mee, waardoor we continu de rol van sparringpartner waarmaken. Jij kunt je volledig richten op je klanten en op je onderneming.

  • numblees® verzorgt jouw online administratie
  • numblees® biedt je inzicht via Yuki of Exact Online
  • numblees® zorgt voor je juistheid, tijdigheid en volledigheid van jouw administratie
  • numblees® is NOAB gecertificeerd
  • numblees® koppelt met webshops, kassasystemen, CRM paketten en meer
  • numblees® accountants verzorgt je fiscale aangiften en stelt je jaarrekening op
  • numblees® verzorgt je salarisadministratie
numblees® Alle rechten voorbehouden.
Ontworpen met
door MM