Hoe werkt het?
numblees-3
Actuele benchmark-cijfers

Van onze zeven zekerheden is ‘succesgarantie’ de meest in het oog springende. De essentie is dat winst het resultaat is van goed ondernemerschap. Winst kunnen we niet garanderen, goed ondernemerschap wél! Onze succesgarantie gaat verder dan je administratie. Op basis van de LEAN methodiek, leidinggevende capaciteiten en de motivatie van je medewerkers streven we naar optimale efficiency van je complete bedrijfsvoering.

 ‘Numblees is hét gespecialiseerde boekhoudkantoor voor het MKB.’
Data gedreven ondernemen

Winst kunnen we niet garanderen, goed ondernemerschap wél! Onze succesgarantie gaat verder dan je administratie: het betekent een complete, efficiënte bedrijfsvoering. Hoe we dat doen? Dat leggen we je graag uit!

numblees-mobile
Klantteams & dagstart

Werken in klantteams is een klant-georiënteerde werkwijze. Daarmee stappen we af van de traditionele werkwijze per functie en afdeling. Het specialisme en het teamgevoel stimuleren de slagvaardigheid van de klantteams.

Met een gezamenlijke dagstart zorgen we dat iedereen nadenkt over zijn of haar eigen planning. Het is belangrijk dagelijks samen te komen: de tactiek doorspreken en werkzaamheden op elkaar afstemmen. Het doel is concreet: elke dag beter worden!

numblees-4
numblees-5
Sparringpartner voor ondernemers

Wij zijn het eerste bedrijf dat succesgarantie afgeeft. Persoonlijke benadering is één van de pijlers onder die garantie. Onze rol als sparringpartner is een gevolg van de digitale boekhouding. Er blijft voldoende tijd over voor gespecialiseerd advies. Door je te ondersteunen bij het optimaliseren van je bedrijfsvoering, helpen we je bij het behalen van je ondernemingsdoelstellingen.

Numblees® online accountancy

Eenvoudiger kan het niet. De jaarrekening kan je al in januari met één druk op de knop inzien. Door je administratie uit te besteden aan Numblees® accountancy, ben je altijd up-to-date en heb je tijdig de juiste informatie binnen handbereik. Wij kijken preventief mee, waardoor we afwijkingen direct constateren. Jij kunt je volledig richten op je klanten en op je bedrijfsvoering.

  • Robotisering van je online boekhouding
  • Ontwikkeld op het Yuki boekhouden platform
  • Juistheid, tijdigheid, volledigheid en NOAB gecertificeerd
  • Koppeling met webshops, kassasystemen of CRM
  • Numblees® accountants verzorgt je fiscale aangiften en stelt jaarstukken op
  • Numblees® verzorgt indien je wenst je salarisadministratie

Met de Numblees® app weet je altijd en overal hoe je ervoor staat! Download de Numblees® app vandaag nog even, dan heb je altijd en overal inzicht.

Numblees® Alle rechten voorbehouden.
Ontworpen met
door MM