Corporate Finance
Beeldfanaat Numblees LR 03701
Wat is Corporate Finance?

Corporate Finance is een vakgebied binnen de financiële sector dat jou helpt om slimme beslissingen te nemen over geld. Het doel van Corporate Finance is het optimaliseren van aandeelhouderswaarde, terwijl tegelijkertijd wordt voldaan aan de financiële verplichtingen en wordt geïnvesteerd in de groei en het concurrentievermogen van het bedrijf.

'Wil jij weten wat jouw onderneming waard is?'
Het Corporate Finance team van numblees®

Het numblees® team dat zich bezighoudt met de Corporate Finance activiteiten bestaat uit accountant Peter, fiscalist Steven, verbeterspecialist Jeroen en corporate finance specialist Evelien. Door onze kennis en ervaring kunnen wij het traject van A tot Z begeleiden.  

numblees-mobile
Beeldfanaat Numblees LR 03512

Waar bestaat Corporate Finance uit?

Om jou te helpen met Corporate Finance vraagstukken kijken we samen naar waar je staat, waar je naartoe wilt en hoe we dit gaan bereiken. Vervolgens begeleiden we jou bij het gehele traject.

Bedrijfswaarderingen: Waar sta je?

We beginnen met het doorgronden van de cijfers: Hoe financieel gezond is de onderneming? Daarna hangen we hier een prijskaartje aan.

Strategische planning: Waar wil je naartoe?

We werken nauw samen om de strategische doelen in kaart te brengen en een plan van aanpak te maken hoe deze doelen te bereiken.

Kijkend naar de korte termijn: Financiering

Nu we weten hoeveel geld er nodig is, gaan we kijken naar welke opties het meest geschikt zijn om dit geld te verkrijgen.

Focus op de lange termijn: (Ver)kopen, fusies en overnames  

Je kan zowel waarde creëren door het kopen als door het verkopen van een bedrijf. In beide gevallen gaat het om een intensief traject waar wij naast jou staan als adviseur én als specialist in onderhandelen.

Deal!

Na een succesvol traject proosten we samen en ondersteunen we je graag verder.

numblees® Alle rechten voorbehouden.
Ontworpen met
door MM