Waar kunnen we je mee helpen?

Contact

Bij numblees® doen we veel online. Dat bespaart tijd en geld. Maar persoonlijk contact blijft ook van belang!

numblees® houdt van contact.

Neem contact met ons op via het contactformulier. We komen er zo snel mogelijk op terug.

Postbus 1257
6501 BG Nijmegen

Beeldfanaat Numblees LR 03262

Of direct een online afspraak met Bas plannen?

Onze locaties
Saltshof 1022
Wijchen

Saltshof 1022
6604 EA Wijchen

Prins Hendrikstraat 2
Nijmegen

Prins Hendrikstraat 2
6521 AW Nijmegen

Stationsweg 29
Gorinchem

Stationsweg 29
4205 AA Gorinchem

Pompmolenlaan 19c
Woerden

Pompmolenlaan 19c
3447 GK

Wat klanten over ons zeggen

Jacques Mentrop

Het is heerlijk werken met Numblees. Wij gebruiken zelf Shopify voor onze webshops en door de automatische koppeling hoeven we geen tijd aan boekhouden te besteden. Fantastisch team mensen ook, zeer communicatief en responsive, hele dikke tien!

Luuk Vaessen

Ik noem Numblees altijd onze ideale collega. De overstap is vloeiend verlopen, goede communicatie. De formaliteiten: administratie, btw, vpb en jaarwerk allemaal goed en tijdig geregeld.

Maar tofste is dat wij ons operationele systeem waar wij vanuit factureren door Numblees hebben laten koppelen aan hun boekhoudrobot (Yuki). De modernste technieken, gecombineerd met pure inhoudelijke kennis.

Mariëlle Kuijsten

Numblees heeft onze administratie onlangs uit handen genomen. Wat een verademing om met Numblees samen te werken, nu merk je pas echt hoeveel rust het geeft om hier niet meer mee bezig te zijn. En vooral zeker te weten dat alles klopt en up to date cijfers inzichtelijk te hebben.

Een fijne samenwerking, persoonlijk contact en goed bereikbaar.

Stefan van der Vijver

Wat een top organisatie. Ze nemen nog echt "ouderwets" de tijd om (startende) ondernemers op het juiste pad te krijgen! Zo heb ik als ondernemer meer tijd over om te kunnen doen waar ik goed in ben (en dat is zeer zeker niet de administratie), en kan ik de administratie in vertrouwde handen achterlaten zonder mij daar zorgen over te hoeven maken. Daarnaast is het contact ook nog eens zeer vriendelijk, kunnen ze in duidelijke taal uitleggen waarom ze bepaalde dingen doen en geven ze pro-actief advies. Kortom: zeker een aanrader om als ondernemer mee in zee te gaan, dit levert uiteindelijk meer op dan dat het kost!

numblees® Alle rechten voorbehouden.
Ontworpen met
door MM