Branches

Retail
numblees-23
Specialistische kennis

numblees® leden in de retail beschikken over de meest actuele benchmark-cijfers. Daarnaast kan je terugvallen op onze specialistische kennis. Het is vanzelfsprekend dat je wilt weten hoe jouw onderneming ervoor staat. Doe je het beter of minder goed dan je concurrenten? Realtime informatie is van het grootste belang voor je bedrijfsvoering!

‘numblees helpt ondernemers in de detailhandel met hun online boekhouding.’
numblees-26
Perfecte vergelijkingen

Met de benchmark-cijfers van numblees®, gebaseerd op Yuki administratie, ben je in staat perfecte vergelijkingen te maken. Wil jij met je detailhandel de overstap naar data gedreven ondernemen maken?

Je vindt bij numblees® ondersteuning voor:

Koppeling met jouw kassasystemen, webshopsoftware en voorraadsystemen.

Altijd inzicht in je KPI’s. In éé oogopslag overzicht over je omzet, debiteuren en personeelsbezetting. Je neemt beslissingen op basis van de meest actuele feiten en cijfers.

Handige formats

numblees® leden beschikken over meer dan vijfenzeventig handige formats, speciaal bestemd voor de retail-branche. Ben je overal en nergens op zoek naar formats voor je arbeidscontracten, modelovereenkomsten (ZZP), personeelsadministratie en bijvoorbeeld jaarmodellen? Je vindt ze allemaal bij numblees®!

numblees-7
numblees® Alle rechten voorbehouden.
Ontworpen met
door MM