Branches

ICT
numblees-11
Specialistische kennis

numblees® leden in de ICT-branche beschikken over de meest actuele benchmark-cijfers. Daarnaast kan je terugvallen op onze specialistische kennis. Het is vanzelfsprekend dat je wilt weten hoe jouw onderneming ervoor staat. Doe je het beter of minder goed dan je concurrenten? Realtime informatie is van het grootste belang voor je bedrijfsvoering!

‘ICT-bedrijven helpen met de overstap naar data gedreven ondernemen.’
numblees-25
Perfecte vergelijkingen

Met de benchmark-cijfers van numblees®, gebaseerd op Yuki administratie, ben je in staat perfecte vergelijkingen te maken. Wil jij met je ICT-bedrijf de overstap naar data gedreven ondernemen maken?

Je vindt bij numblees® ondersteuning voor:

Autotask koppeling met je financiële administratie: je maakt een veilige, tweezijdig koppeling

Automatisch je verkoopfacturen in je administratie verwerken en betalingen terugkoppelen naar Autotask

Daarnaast koppelingen met Topdesk, RoutIT en Microsoft CSP

Altijd inzicht in je KPI’s. In één oogopslag inzicht in je omzet, debiteuren en personeelsbezetting. Zo neem je beslissingen op basis van de meest actuele feiten en cijfers. Daarnaast koppelingen met Topdesk, RoutIT en Microsoft CSP.

Handige formats

numblees® leden beschikken over meer dan vijfenzeventig handige formats, speciaal bestemd voor ICT-bedrijven. Ben je overal en nergens op zoek naar formats voor je arbeidscontracten, modelovereenkomsten (ZZP), personeelsadministratie en bijvoorbeeld jaarmodellen? Je vindt ze allemaal bij numblees®!

numblees-7
numblees® Alle rechten voorbehouden.
Ontworpen met
door MM