Expertise

Verzekeringen
numblees-20
Concentreren op kernactiviteiten

Als ondernemer wil jij je concentreren op je kernactiviteiten. Jack de Bruijn en Joop Peters zijn onze partners die zorgen dat jij geen omkijken hebt naar mogelijke risico’s. Zodat jij veilig en verantwoord kunt ondernemen!

'Kleine lettertjes objectief en transparant maken.'
numblees-28
Wij staan naast de ondernemer

Jack de Bruijn van 4Assurance is een onafhankelijk adviseur met wie je kunt sparren over je bedrijf­sactiviteiten. Nu en in de toekomst. We screenen de volledige verzekerings­portefeuille en maken een risicoanalyse van al je activiteiten of van specifieke projecten of opdrachten. We controleren premies, polis­voorwaarden én de clausules: de beroemde kleine lettertjes.

Betrokken adviseurschap

Ondernemers, bedrijven en instellingen moeten zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten. Jack de Bruijn ziet het als zijn missie de kleine lettertjes objectief en transparant te maken voor zijn opdrachtgevers. Betrokken bij de dagelijkse praktijk, kent hij de reikwijdte van bedrijfs- en instellingsactiviteiten wanneer het gaat om risico’s en bedrijfsverzekeringen. Hij schetst mogelijke scenario’s en de wijze waarop die het best gezekerd en verzekerd zijn. Zo stelt hij zijn opdrachtgevers in staat veilig en verantwoord te werken aan verdere groei.

Binnen numblees® Verzekeringen werken mensen met passie voor het vak. Mensen die zich verdiepen in hun klanten en weten wat hun bedrijf doet. Alleen dan kunnen risico’s op waarde ingeschat worden. Zo zorgen we voor een juiste polis. Met een eerlijke vergoeding bij schade. Ook wanneer het even tegen zit.

numblees® Alle rechten voorbehouden.
Ontworpen met
door MM