Expertise

Bedrijfs­financiering
numblees-27
Strategisch plan

Behalve dat wij alle administratieve taken voor je kunnen uitvoeren met numblees® Online, staan onze experts voor je klaar bij financiële- en strategische vraagstukken. We helpen bij aanvragen voor leningen, crowdfunding, bedrijfsverkoop- of overname en met het opstellen van een strategisch plan. Onze experts hebben veel praktijkkennis en ervaring als ondernemer. Ze spreken jouw taal en begrijpen je uitdagingen.

Financiële risico’s beperken
numblees® helpt bij het op maat opstellen van bedrijfsfinanciering

We helpen je op elk moment de juiste keuze te maken en financiële risico’s te beperken. Met een degelijk onderbouwd plan, haarscherpe analyses en goede begeleiding voor een financiering op maat. Vervolgens helpen we met het vinden én het aanvragen van de juiste financieringsvorm. Daarbij kijken we verder dan banken. Via crowdfunding bereiken we ook particuliere investeerders en via ons netwerk brengen we je in contact met private capital.

numblees-mobile
numblees® helpt je ook met succesvolle crowdfunding

Heb je als ondernemer een succesvolle groeistrategie voor ogen? Dit houdt in dat je permanent investeert en goed beheer van je werkkapitaal vereist is. De uitbreiding van je onderneming gaat onvermijdelijk gepaard met groeipijnen.

numblees-14
numblees-21
De juiste keuzes voor jouw bedrijfs­financiering

Het komt erop aan valkuilen te vermijden en de touwtjes stevig in handen te houden. Genereer je voldoende inkomsten om schulden te dekken? Beschik je over voldoende liquide middelen? Realiseer je de verwachte budgetten? Worden budgetten op een correcte wijze opgemaakt? Wordt op tijd geanticipeerd bij een terugval van inkomsten? Wat zijn de mogelijkheden ook minder goede periodes door te komen?

Maak kennis met onze ervaren adviseurs!

We komen graag bij je langs voor een vrijblijvende kennismaking.
Vul onderstaand ‘bel mij terug’-formulier in en we nemen contact met je op, of bel direct met ons kantoor: 

numblees® Alle rechten voorbehouden.
Ontworpen met
door MM